YOGADANS
Yogadans is een unieke combinatie van yoga, beweging, ademhaling, het chakra-systeem en dans. Bij het dansen laat je je leiden door je intuītie en je lichaam. Je ontdekt je eigen bewegingen, je eigen dans, los van je gedachten en dagelijkse beslommeringen. Yogadans is een heerlijke manier om je op te laden en te ontspannen. Yogadans is voor iedereen, van elke leeftijd, met elk lichaam en met of zonder danservaring.
YOGADANS
Home              Yogadans              De chakra's              De docent              Workshops             Ervaringen             Contact
Tijdens de lessen wordt er gedanst op muziek uit de hele wereld, van Afrikaanse trommels tot golden oldies en muziek uit de huidige top 40. Door te dansen werk je aan het vergroten van je spierkracht, je uithoudingsvermogen en je flexibiliteit.

Yogadans is gebaseerd op het systeem van de zeven chakra’s, energiecentra in het lichaam. Door te dansen maak je contact met verschillende aspecten van jezelf, bijvoorbeeld vreugde en speelsheid, compassie en vriendelijkheid voor jezelf en anderen. Bij yogadans gaat het er niet om of je mooi danst, of dat je de juiste pasjes volgt. Het gaat erom dat je plezier hebt, je eigen bewegingen en eigen dans ontdekt en dat je even los komt van je gedachten en je dagelijkse beslommeringen. 
In ons dagelijks leven kunnen we soms opgeslokt worden door de dagelijkse gebeurtenissen, zonder een moment te nemen om te ontspannen en stil te staan. Yogadans is een perfecte manier om even een moment voor jezelf te nemen. Het is een heerlijke manier om je op te laden en te ontspannen. Dans jezelf in balans met yogadans!
Yogadans komt uit de Verenigde Staten en is daar als Let Your Yoga DanceŽ ontwikkeld door Megha Nancy Buttenheim. Voor meer informatie zie www.letyouryogadance.com.