WORKSHOPS
Yogadans wordt op verschillende plekken in Groningen gegeven en ook elders in het land. Om je op te geven voor de mailingslist om op de hoogte te blijven van yogadans, mail je naar info@yogadans.nl.

WORKSHOPS
Home              Yogadans              De chakra's              De docent              Workshops             Ervaringen             Contact
Wanneer? Waar? Meer informatie?
Zondag 20 december 2015
15:00 - 17:00 uur
Studio Open Yoga, Steentilstraat 35, Groningen
Eindejaarsworkshop yogadans in Studio Open Yoga

Een uitgangspunt van yoga is dat er in ieder van ons licht is, dat we allemaal gemaakt zijn om te stralen. Kerstmis komt er al bijna weer aan en dit feest wordt ook wel het lichtfeest genoemd. De dagen zijn koud en donker, maar van binnen straalt het licht. Deze workshop yogadans gaat over het laten stralen van je eigen licht in deze donkere dagen. Plezier, ontspanning, vrijheid, loslaten en inspiratie staan centraal in deze workshop. Door contact te maken met je chakra's in combinatie met muziek, beweging, dans, meditatie en ademhaling kom je na deze workshop yogadans stralend weer naar buiten. Een perfecte voorbereiding voor de kerstdagen!

Kosten: 17,50 euro

Meer informatie en opgave via
info@openyoga.nl
     
   
Agenda van yogadans:
Tijdens de lessen draag je makkelijk zittende kleding, waarin je het niet te snel te warm krijgt. We dansen doorgaans op blote voeten, maar als je het fijner vindt kun je zachte schoentjes, slofjes of sokken met antislip dragen. Tijdens de warming-up en cooling-down zullen we op de grond zitten en liggen, dus neem een handdoek mee als je dat prettig vindt.