DE DOCENT
Mijn naam is Nina Vollbehr. Van jongs af aan ben ik al aan het dansen. Ik heb jarenlang lessen gevolgd in allerlei stijlen, zoals klassiek ballet, streetdance, show & musical dans, buikdansen en tapdans, maar merkte dat ik op zoek bleef naar een stijl die echt bij mij paste. In januari 2011 vertrok ik naar de Verenigde Staten om enkele maanden in Kripalu Center for Yoga & Health te wonen en werken. Daar kwam ik in aanraking met Yogadans en ik ontdekte dat dit de dans is waar ik altijd al naar op zoek ben geweest. Door Yogadans ontdekte ik mijn eigen beweging, mijn eigen dans, los van elke stijl of regel. Na het volgen van de Let Your Yoga Dance Teacher Training in Kripalu Center for Yoga and Health bij Megha Nancy Buttenheim ben ik gecertificeerd als Yogadans docent. Sinds ik terug ben in Nederland wil ik niets liever dan het plezier van dansen en van het ontdekken van je eigenheid in dans uitdragen en delen.

DE DOCENT
Home              Yogadans              De chakra's              De docent              Workshops             Ervaringen             Contact
Mijn lessen geef ik met groot enthousiasme en veel plezier. Ik maak in mijn lessen gebruik van allerlei elementen uit tradities en stromingen zoals mindfulness, de Destination Method®, en het sjamanisme.
Naast yogadans docent ben ik yoga docent Phoenix Rising Yoga (www.pryt.com), een therapeutische vorm van yoga en yin yoga.
DE DOCENT